Stichting Roberta Sumar

Roberta Sumar Yogacentrum Laren > Stichting Roberta Sumar

Stichting Roberta Sumar i.o.

Wij geloven dat Yoga voor iedereen is, of je nou een kind bent met of zonder beperking. Onze deuren staan dan ook open voor iedereen, zowel kinderen en (jong) volwassen met een specifieke zorgvraag, die baat zou hebben bij deze unieke methode van Yoga therapie. Ook voor diegenen die niet over de benodigde middelen beschikken. Het doel van Stichting Roberta Sumar is om deze groep tegen een slechts geringe bijdrage in staat te stellen aan de yogasessies deel te nemen. Dit zal  mogelijk zijn met uw hulp.

Door slechts 10 euro per maand te doneren, of eenmalig 120 euro per jaar, zou je Vriend van stichting Roberta Sumar kunnen worden en een groot verschil kunnen maken voor het leven van deze kinderen. Hiermee help je meerdere kinderen per jaar met een specifieke zorgvraag waardoor de fysieke, mentale ontwikkeling en het emotioneel welzijn van het kind aanzienlijk zal verbeteren. Aangezien de stichting een Anbi status zal krijgen, is het ook mogelijk om gebruik te maken van een belastingvrije schenking.

Naast de (financiële) support van de reguliere Yogastudenten die wekelijks Hatha yogalessen volgen bij ons, steunen ook verschillende fantastische mensen, ambassadeurs, bedrijfsponsoren & organisaties onze stichting.

De namen van het bestuur & ambassadeurs van de stichting Roberta.

Bestuur stichting Roberta Sumar

  • Renee Graadt van Roggen (voorzitter)
  • Wendy Morshuis (penningmeester)
  • Akke de Jager (secretaris), moeder van Caitlin, 8 jaar, special yogini bij het Roberta Sumar Yogacentrum.

Ambassadeurs

  • Antoinette Leopold
  • Danielle van het Schip-Oonk
  • Famke van Straaten, 11 jaar, special yogini bij Roberta Sumar Yogacentrum Laren