Reguliere Hatha Yogalessen

Roberta Sumar Yogacentrum Laren > Reguliere Hatha Yogalessen
Reguliere Hatha Yogalessen

Volwassenen

Twee keer per week kun je bij het Roberta Sumar Yogacentrum Laren tussen 9.00 en 10.15 traditionele Hatha Yogalessen volgen. Net zoals bij de kinderen worden ook deze lessen aangeboden volgens de Sonia Sumar methode. Deze lessen zijn geschikt voor beginners en de meer gevorderden. Kortom, voor iedereen die graag Yoga wil beoefenen! Wij stimuleren juist de ouders van kinderen met een specifieke zorgvraag om deel te nemen aan de reguliere Hatha yogalessen. De lessen worden gegeven in kleine groepjes, maximaal 4 tot 6 personen zodat er genoeg ruimte is voor individuele aandacht.

Hatha Yoga – traditionele, klassieke yogaoefeningen, inclusief mantra’s, ademhalingsoefeningen, (pranayama) , oogoefeningen, yogahoudingen (asana’s) en eindontspanning (yoga nidra).

Beginners – yogales geschikt voor mensen die net beginnen met yoga of diegenen die een rustige les willen.

Gevorderden – yogales geschikt voor diegenen die al een tijdje yoga beoefenen en die graag wat meer uitdagende yogahoudingen en ademtechnieken willen ervaren.

Kinderen

Ook zijn er reguliere Hatha yogalessen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 8 jaar en 9 tot 12 jaar. Op aanvraag kunnen er ook tienerlessen worden aangeboden. Voor kinderen met een specifieke zorgvraag die een zodanige ervaring & yogaroutine hebben opgedaan, is het mogelijk om in te stromen bij de reguliere Hatha yogales. Ook de broertjes en zusjes van onze special need yogini’s zijn van harte welkom om deel te nemen aan de reguliere kinderlessen.

Een klein deel van wat u voor de yogales betaalt, gaat rechtstreeks naar de stichting Roberta. De opbrengst van de stichting wordt gebruikt voor families, van kinderen met een zorgvraag, met een laag inkomen zodat ook zij wekelijks yogatherapie sessies kunnen volgen. Wanneer jij groei en vooruitgang ziet binnen je eigen yoga beoefening, ervaart een kleine yogi(ni) op datzelfde moment dezelfde groei en vooruitgang. We geloven in de kracht en de schoonheid van dit kleine gebaar. Kijk op ons rooster en stap op je mat bij het Roberta Sumar Yogacentrum.